Image Alt
Domenii

Recrutare muncitori asia

Recrutare muncitori asia

nurse

Asistență Medicală

Agenția noastră se ocupă cu identificarea şi selectarea profesioniştilor din domeniul sănătăţii pentru diverse instituţii sanitare: spitale publice, clinici, cabinete private, centre pentru persoanele vârstnice dependente, asociaţii pentru medicina muncii, colectivităţi locale (primării sau comunităţi regionale).

mechanics

Mecanici auto

În ultimii 7 ani industria auto din România se confruntă cu un deficit în creștere a forței de muncă pregătită în acest domeniu. Numărul înmatriculărilor auto este în continuă creștere în România, ceea ce face necesară și creșterea numărului de angajați în domeniu.

spa

SPA

Baza noastră de clienți se întinde de la saloane câștigătoare de premii la stațiuni de zi prestigioase, stațiuni de schi, terenuri de golf, clinici de estetică medicală și unități de fitness cu sediul în Asia.

fmcg

Bunuri de consum cu mișcare rapidă

Strategiile de recrutare pentru domeniul B.C.M.R  nu au fost niciodată mai critice pentru succesul întreprinderilor conduse de dumneavoastră. Întreprinderile au nevoie de persoane agile, cu gândire rapidă și experiență, pentru a conduce creșterea și a proteja marjele afacerii dumneavoastră. Găsirea și atragerea de candidați excepționali poate face diferența în afacerea dumneavoastră încă din prima zi.

menajera

Curățenie / Menaj

În acest domeniu agenția noastră  consolidează recrutarea, plasarea și pregătirea menajerilor. Ajutăm angajatorii care caută profesioniști cu normă întreagă. Serviciile noastre de consultanță în domeniul curățenie / menaj oferă cel mai eficient mod de angajare a personalului potrivit pentru necesitățile dumneavoastră.

production

Fabricare/ producție

Cooperăm cu cele mai seriose companii din Asia, desfășurând zilnic procese de recrutare din diferite domenii de calificare: de la operatori calificați, tehnicieni de întreținere până la ingineri și experți în domeniul lor. Considerăm că comunicarea profesională și feedback-ul fiabil este cheia succesului cooperării, atât cu potențiali candidați cât și cu angajatorii care caută personal talentat.

agricultura

Agricultură

Ajutăm întreprinderile să angajeze profesioniști și fermieri pricepuți pentru agricultură. De asemenea, ajutăm managerii, tehnicienii și lucrătorii din fermă să găsească cea mai bună opțiune de muncă proporționată cu abilitățile și experiența lor de muncă.

horeca

Industria ospitalității

Obiectivul nostru este de a oferi producătorilor, distribuitorilor și operatorilor de servicii alimentare, precum și întreprinderilor hoteliere și de restaurante, soluții de recrutare și de afaceri specializate. Procesul nostru de recrutare pentru afacerile horeca au fost perfecționate pentru a garanta cele mai bune opțiuni de candidați pentru întreprinderea dumneavoastră.

constructii

Construcții

Clienții și candidații noștri se bazează pe noi pentru a le face viața mai ușoară și suntem mândri să spunem că facem acest lucru în mod constant ! Suntem un partener respectat și de încredere în industria construcțiilor și ne punem în practică cunoștințele și experiența noastră pentru a atribui locuri de muncă celor mai potriviți candidați.