Image Alt
Mod de lucru

Etapele principale în procesului de recrutare

25

Stabililea cerințelor

Adunarea informației necesare pentru recrutarea de personal.

50

Recrutarea personalului

Stabilirea de termeni și condiții cu personalul vizat de echipa noastră.

75

Completarea actelor

Stabilirea actelor necesare de angajare în conformitate cu legea.

100

Integrarea personalului

Integrarea angajatului la condițiile și modalitatea de muncă atare.

Stabililea cerințelor

Această etapă se axează strict pe preferințele și nevoile dumneavoastră din punct de vedere profesional. Echipa noastră va ține cont de criteriile și specificațiile impuse de dumneavoastră ca personalul oferit să fie cea mai bună opțiune posibilă.

angajari asia
etapa 1

Etapa

1

Etapa

2

Recrutarea personalului

După stabilirea cerințelor dumneavoastră, echipa noastră de analiști filtrează preferințele specificate găsind cea mai optimă soluție de angajare. Recrutarea personalului se realizează după ce toate criteriile dumneavoastră sunt întâlnite la personalul vizat, după care urmează negocierea și stabilirea de termeni și condiții cu acest personal.

Completarea actelor

Această etapă este necesară ca afacerea dumneavoastră să decurgă într-un mod legal, fără complicații sau probleme nenecesare. Departamentul nostru legal se va ocupă cu realizarea acestor acte într-un mod responsabil și profesional ca să va ușurăm procesul de angajare.

Etapa

3

Etapa

4

Integrarea personalului

Ca afacerea dumneavoastră să fie de succes, trebuie ca fiecare angajat să fie pe deplin familiarizat cu modalitatea lucru dar totodată și cu manieră în care se desfășoară activitatea profesională. Noi oferim personalului coaching adecvat pentru a se adapta la condițiile de lucru implementate de dumneavoastră.