Image Alt

Cumpărarea în aceste mituri poate face decizii rele de angajare

Cumpărarea în aceste mituri poate face decizii rele de angajare

Oamenii tăi sunt cel mai mare atu al tău, dar când vine vorba de procesele de recrutare și angajare, este posibil să suferi un caz de „o dată mușcat, de două ori timid”. Poate că ai luat o șansă la un candidat fără experiență și a sfârșit a fi greșeală costisitoare. Sau ai făcut o închiriere cu cheie, iar persoana s-a blocat doar timp de șase luni. Aceste situații îți ies în evidență mai mult decât ar trebui, iar tu le termini prin axiomi atunci când cântărești alți candidați.

Când cumpărați „înțelepciunea” de vârstă care sugerează că ar trebui să presupuneți anumite lucruri despre persoanele pe care nu le-ați întâlnit niciodată, faceți o schimbare atât dintre solicitanți cât și despre afacerea dvs. Deși mâine, probabil, nu-ți vei putea elimina diferența de competențe, îți poți îmbunătăți succesul angajării uitând câteva mituri persistente.

Deși există o mulțime de probleme cu angajarea modernă, de la accentul pe CV-urile învechite până la prezența persistentă a părtinirilor inconștiente în procesul de interviu, multe dintre lucrurile pe care credeți că sunt adevărate despre angajare probabil nu sunt. Data viitoare când veți avea o poziție deschisă la compania dvs., izitați aceste mituri din înregistrare înainte de a posta un loc de muncă.

Mitul 1: anunțul dvs. de muncă ar trebui să se concentreze pe descrierea detaliată a poziției.
O descriere a postului poate face să fie sunat chiar și cel mai interesant rol ca o versiune în viața reală a „Spațiului de birou”. „Trebuie să fie capabil să repari o imprimantă nelegiuită” sau „Trebuie să intri și să depui rapoarte TPS în sâmbăta ocazională” atrage candidați puternici cu opțiuni. Candidații nu caută să se aplice într-o poziție cu o listă plictisitoare de responsabilități. Anunțul dvs. de muncă ar trebui să fie exact așa – o reclamă.

Explicați care sunt calitățile pe care le căutați, dar și evidențiați ce se află în viitorul său angajat: „Așteptați-vă să înveți și să crești în permanență cu restul echipei noastre de marketing strâmte” sau „Candidați, pasionați, conduși ar putea câștiga bonusuri și flexibilitate să lucrez de acasă două zile în fiecare săptămână ”sunt mult mai ispititoare. Uită și autoevaluările. Candidații leneși nu se vor elimina singuri doar pentru că ai scris „Trebuie să ai o etică de lucru bună”.

Mitul 2: Saltul de locuri de muncă este întotdeauna un steag roșu.
Aveți dreptate să acordați o anumită atenție lucrărilor la cumpărarea unui CV. Până la urmă, cifra de afaceri a angajaților este scumpă, iar păstrarea este importantă pentru succesul companiei tale. Dar, pentru a fi clar, în timp ce saltul de locuri de muncă poate fi un steag roșu, nu ar trebui să presupuneți automat că este. Poate indica un candidat care a trebuit să se ocupe de un management incompetent sau de condiții de muncă precare sau poate reflecta cineva care a avut o schimbare de inimă sau este deosebit de ambițios și nu dorește să se stabilească. Ar putea pune în evidență pe cineva care se ocupă de problemele de sănătate ale familiei sau ar avea grijă de o rudă în vârstă. Sau ar putea fi o combinație a acestor lucruri, una după alta. Ideea este că nu veți ști până când nu cereți și faceți candidatul și dvs. înșivă un serviciu, făcând presupuneri nejustificate.

Conform „Sondajului milenial Deloitte 2018”, 43% dintre Millennials se așteaptă să-și părăsească rolul actual în următorii doi ani. Există un motiv pentru această neliniște – angajații Millennial caută șanse să învețe și să crească; ei nu vor să stagneze. Dacă intervievați candidații care și-au schimbat locul de muncă adesea din cauza ambiției lor, lăsați-vă clar că sunteți dispus să investiți în ei și căutați în același fel de angajament. Având un program robust de dezvoltare profesională vă poate ajuta, inclusiv lucruri precum rambursări pentru conferințe, zile de dezvoltare profesională în timpul funcției și timp liber pentru oportunități de educație profesională. În plus, un sistem de management al învățării vă poate ajuta să urmăriți progresul angajaților individuali.

Înrudit: Job-Hopping este în creștere – Dar asta nu trebuie să fie o chestie rea

Mitul 3: Vet pentru experiență mai presus de toate.
Diferența de competențe afectează multe industrii, dar câmpurile STEM sunt cele mai afectate. De fapt, cercetările de la Code.org indică faptul că există mai mult de jumătate de milion de locuri de muncă vacante în posturi de calcul la nivel național. Între timp, programele de informatică au absolvit puțin sub 64.000 de persoane în 2018. Pentru a reduce acest decalaj, LaunchCode, o organizație nonprofit pentru dezvoltarea forței de muncă, a argumentat într-un anunț recent al inițiativei sale New Collar Coders că companiile ar trebui să angajeze pentru pasiune și conducere, mai degrabă decât să treacă cu vederea candidații valoroși, deoarece le lipsește acreditările învechite, cum ar fi o diplomă tradițională de informatică.